Hvad kendetegner en god bilforhandler?

De fleste bilister ønsker bare en bil til at klare deres daglige transport på en nem og behagelig måde, men det gør selvfølgelig ingenting, at prisen samtidig er rigtig. Det er de færreste, som elsker at rode med bilen flere gange om ugen og skifte dele på den. Derfor er det vigtigt at finde en troværdig bilforhandler, når man skal købe bil næste gang. Når man endelig har fundet en venlig og troværdig bilforhandler, som man har stor tillid til, så vil man mange gange af loyalitetshensyn anvende vedkommende mange gange i fremtiden.

Loyalitet er et nøgleord

Erfaringerne viser nemlig, at den gennemsnitlige bilist anskaffer sig en del biler i løbet af deres tid som bilist, idet mange udskifter deres bil hvert tredje år, mens andre kører i samme bil i 6-10 år. Derfor kan en bilforhandler nemt have samme person som kunde 5-10 gange, og samtidigt kan en tilfreds bilkunde nemt anbefale sin bilforhandler til andre kunder, så igen er tillid og loyalitet nøgleord i denne sammenhæng. Derfor er dette både en opfordring til den lokale bilforhandler om, at de skal give enhver kunde en god og personlig betjening, da kunden nok skal komme igen og samtidig er mund-til-mund reklamen den mest effektive form for reklame, da man altid lytter til andres historier og erfaringer, og netop bilforhandler branchen har et specielt image at værne om. Man bør som seriøs bilforhandler mindst overholde visse krav, som garanteret vil kunne tiltrække en masse tilfredse kunder.

Hvilke krav bør en bilforhandler overholde?

For at opnå størst succes bør en bilforhandler kunne tilbyde sine kunder følgende: 1) Kunne levere et bredt og varieret udvalg af mange type biler af et kendt mærke. 2) Kunne tilbyde en landsdækkende service til sine kunder. 3) Skal have tilknyttet et autoværksted til bilforretningen

Men for at opnå et stort salg af biler og have mange tilfredse og tilbagevende kunder, så skal man som bilforhandler også kunne levere flere ting end ovennævnte, idet man samtidig må indgyde tillid til bilkøberen, som senere med sin loyalitet vil kunne belønne bilsælgeren ved at komme tilbage flere gange. Så man bør altid kunne levere en god kundeservice, og jeg vil især fremhæve en Hyundai bilforhandler, idet man her vil kunne købe biler i høj kvalitet til yderst rimelige priser, og de kan jo købes landsdækkende. Hyundai har fået godt fodfæste i Danmark, og det skyldes nok, at det i dag er en af verdens største bilfabrikanter med mere end 75.000 ansatte og en årlig produktion på 2 millioner biler. Selvom Hyundai kun har eksisteret i Danmark siden 1992, så er Hyundai på få år blevet til en af de mest solgte biler i landet.

 

Billede: MSVG

Send a Comment