Sikkert at købe en brugt Audi A6

Normalt vil man aldrig turde bruge betegnelsen sikker, når det er i forbindelse med køb af en brugt bil, da mange mennesker gennem årene har købt en brugt bil og fået større efterregninger i de følgende måneder, da bilen måske fejlede mere, end sælgeren havde påstået. Brugte biler sælges traditionelt set med kortvarig eller helt uden garanti, da dette jo også kan blive en kostbar affære for sælger, hvis uheldet er ude. Imidlertid kan man kommentere Audi nye internationale koncept AAP som en sikker og betryggende måde for bilkøbere, der risikofrit kan købe en brugt bil uden at se frem til uventede udgifter på bilen i de kommende år. Audi dækker nemlig alle udgifter, hvis noget går i stykker på bilen i garantiperioden, og det omfatter både dyre reservedele samt værkstedsregningen, så på den måde kan en bilkøber ånde lettet op og sove godt om natten.

Audis sikre koncept

AAP står for Audi Approved Plus, og denne betegnelse sættes på udvalgte af Audis brugte biler, så dette fungerer som et garantistempel overfor køberne, der i flere år efter købet ikke skal betale for værkstedsregninger, da Audis garanti dækker det hele. Audi udvælger visse brugte biler i deres sortiment, som nøje kontrolleres efter i samtlige detaljer på et autoriseret Audi værksted, og eventuelle slidte eller beskadigede dele bliver straks erstattet af nye dele, således alt er velfungerende og naturligvis originale Audi dele. Bilerne er ofte under 1 år gamle, og de har typisk kun kørt få tusinde km, så derfor burde der ikke kunne ske noget ved disse biler, og Audi tør derfor sagtens give denne garanti på bilen til køberne. Men køberne opnår jo en værdifuld tryghed, da man måske ikke får brug for garantien, men har den i ryggen, hvis uheldet er ude. Man får helt præcist disse fordele og betingelser:

  • To års fuld garanti på bilen.
  • Efterfulgt af en to års serviceaftale, der eventuelt stopper efter 40.000 km kørsel.
  • Fri autohjælp overalt i Europa.

Man vil derfor kun skulle betale for bilens afgifter og brændstof fremover, da både service og reparationer mv. er dækket fra Audis side, hvilket giver en sikkerhed og tryghed for køberne og deres økonomi. Normalt vil ikke mange brugte bilhandler være sikre, men for købere er dette den mest omfattende og sikre garantiordning på markedet.

Valg af Audi

Faktisk gælder AAP garantien på samtlige Audi modeller, men besparelsen er jo ofte størst på de store modeller, og måske får man mest for pengene ved at købe en brugt Audi A6, da denne bil er en rummelig og luksuriøs femdørsbil i et elegant og stilrent design. Man kan få bilen som både en traditionel sedan-udgave (Limousine), som en rummelig stationcar-udgave (Avant) eller som en mere sportslig udgave med firehjulstræk (allroad quattro). Man kan derfor anvende en brugt Audi A6 til en praktisk familiebil, der er yderst præsentabel og komfortabel.

En Audi A6 er bygget på stolte traditioner og et godt håndværk, da bilens elegante design kombineret med den ergonomiske og lydsvage kabine giver bilisten og passagererne mange timers rolig og behagelig kørsel. Audi A6 har et godt vejgreb, en høj accelerationsevne, effektive bremser og en god balance i undervognen, og dermed får man altså en særdeles velkørende og sikker bil mellem hænderne.

Selvom der er tale om en tung og stor bil, så kan man vælge en økonomisk motor, med et brændstofforbrug på helt op til 23 km/l ved blandet kørsel. På hjemmesiden her hos Audi kan man sagtens finde en brugt Audi A6 og lave en god og sikker handel, da man kan have glæde af denne kvalitetsbil i en lang årrække, såfremt den får regelmæssig pleje og vedligeholdelse.

 

Send a Comment