Spar leasingudgiften og bliv bilejer med et kviklån

Mange bilister har ofte svært ved at afgøre, om man bør lease eller købe en bil, da der er fordele og ulemper ved begge situationer. De færreste personer kan købe en bil kontant, så derfor er leasing af nyere biler populært både blandt private men især hos firmaer, da billeasing dels er nemt at administrere men heller ikke er likviditetskrævende. Alligevel må du ved leasing af bil påregne en del udgifter hver måned til dækning af leasingydelsen, bilforsikring, vægtafgift og brændstof.

Alternativet til leasing af bil er køb af bil, og lånerenterne er ofte meget lave, så derfor kan det i det lange løb bedst betale sig at købe en bil, uanset om du har pengene kontant, eller du må tage et billån. Som bilejer vil du kunne slippe for leasingydelsen, men til gengæld vil du få udgifter til reparationer og service samt et værditab hvert år på din bil.

Hvis du beholder samme bil i omkring 4 år, så har det vist sig at være mere fordelagtigt at eje en bil frem for at lease, og hvis du kan nøjes med at købe en lettere brugt bil til nedsat pris, varer det endnu kortere tid, før det er fordelagtigt at være bilejer.

Få et billån eller et kviklån

Det er som regel kun muligt at få et billån på helt nye biler samt biler med en alder på under tre år. Men du har altid muligheden for at tage et kviklån til at betale for bilen, hvis du har fundet et godt tilbud, og de kan faktisk mange gange være den bedste løsning for dig. Dels er renteniveauet lavt i øjeblikket, og hvis du bare passer godt på din bil og beholder den i flere år, så har du faktisk egen bil for et lavt beløb hvert år. Dette kan være mange tusinde kroner billigere hvert år fremfor at lease en bil.

Hvis du eksempelvis køber en brugt bil til 150.000 kroner og vedligeholder den ordentligt, så kan den muligvis sælges igen 5 år senere for omkring 100.000 kroner. På den måde har bilen kun givet dig et årligt værditab på omkring 10.000 kroner årligt, det vil sige under 1.000 kr. om måneden, og en tilsvarende ny bil vil ofte koste 3.000-4.000 kroner i leasingydelse om måneden og være en langt dyrere løsning for dig.

Find det billigste kviklån på nettet

Det er både tidskrævende og uden garanti for en lav lånerente, hvis du søger et par forskellige steder på nettet efter et kviklån til at finansiere din brugte bil. I stedet for kan du gøre noget smart, der både er nemt, hurtigt og effektivt. Du kan ansøge om et kviklån hos Lendme.dk, der i realiteten er et naturligt mellemled mellem dig og bankerne.

Her skal du kun indtaste dine oplysninger for at få et lån én enkelt gang, men til gengæld får du masser af lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge og vrage blandt tilbuddene.

Du bør tage imod det kviklån med de bedste betingelser og det laveste renteniveau, og du skal især fokusere på ÅOP lånerenten (årlige omkostninger i %), der skal være så lav som mulig, da denne størrelse inkluderer alle lånets gebyrer.