Køb trygt en brugt Audi A5

Det hører absolut til sjældenhederne, at man kan købe en brugt bil og stadig få fuld garanti på den, således man i årene fremover ingen udgifter vil få til hverken timeløn, reservedele samt til autohjælp i hele Europa. Det kan imidlertid lade sig gøre hos Audi på alle deres modeller på udvalgte brugte biler, der typisk er 1-2 år gamle og kun har kørt få tusinde km. Dette er jo stadig kvalitetsbiler med mange gode år fremover, da de er konstrueret til at kunne give suveræne køreoplevelser gennem en lang årrække med den rette vedligeholdelse.

Alle Audi er desværre ret kostbare, så langt fra alle har råd til at betale mellem en halv og en hel million for en stor lækker Audi personbil, der kan klare familiens transportbehov. Audi benævner de udvalgte biler med AAP betegnelse, der står for Audi Approved Plus. En god stor og populær personbil i mellemklassen er den nye Audi A5, der jo fra ny koster omkring 600.000 kr., men man kan nu finde en brugt Audi A5 på Audis hjemmeside, hvor priserne ligger fra 400.000 kr. og opefter for en brugt Audi A5.

AAP ordningen

Alle bilforhandlere har gennem mange år kunnet iagttage en tydelig tendens, at mange vægrer sig for at betale mange hundrede tusinde kr. for en lettere brugt bil, når man for lidt mere kan købe en helt ny tilsvarende bil med fuld garanti, så mange bilforhandlere kunne brænde inde med mange lettere brugte biler, men Audi har omsider fundet en god opskrift på at løse problemet, idet man kan købe en brugt bil med AAP og dermed opnå en yderst dækkende garanti, der består af dels 2 års garanti på bilen (som ved nye biler), men man får efterfølgende en udvidet serviceaftale, der løber i 2 år, eller dog til bilen har kørt i alt 40.000 km.

Audi dækker alle udgifter til uventede udgifter på bilen i hele perioden, og det omfatter både reservedele, montering og endda fri autohjælp overalt i Europa, så man kan altså trygt købe en brugt Audi A5 eller en anden brugt Audi med AAP.

Modellen Audi A5

De fleste kender til Audi A4, der er ganske stor og dejlig, mens Audi A6 er en væsentlig større limousine, således der faktisk var behov for en stor personbil midt imellem disse størrelser. Audi A5 ligger midt imellem dem og er en rummelig luksusbil, man kan få som enten todørs Coupé-udgave, todørs Cabriolet-udgave eller i en noget større femdørs Sportback-udgave.

Bilen kan også være et godt valg som firmabil, da den på en ideel måde danner rammen om et komfortabelt og lydløst kontor, hvor man kan arbejde under komfortable vilkår under kørslen. Bilen er kendetegnet ved en unik styrke, elegance, komfort og luksuriøsitet, der giver passagererne en køreoplevelse ud over det sædvanlige, så derfor er bilen absolut et valg, man bør overveje som sin kommende bil.