Meget bil for pengene med en brugt Audi A1

Alle potentielle bilkøbere vil naturligvis have så meget bil for pengene, og man vil altid kunne se tendensen på bilmarkedet, at prisen stiger for større biler med kraftigere motorer, og samtidig stiger prisen, jo nyere bilen er. Visse bilmærker er også dyrere end andre, da mange luksusbiler er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der overholder en masse tolerancer, der giver bilen en højere salgspris end tilsvarende lavpris biler produceret i Østen.

En lettere brugt bil købt til under nyprisen kan derfor i mange tilfælde være en god investering, men generelt holder mange bilkøbere sig borte fra brugtbilsmarkedet, da man normalt ikke for meget garanti med på bilen. Bilmærket Audi har imidlertid indført ordningen Audi Approved Plus (AAP), der garanterer købere til lettere brugte udvalgte Audier en utrolig god og omfattende garanti.

Audis AAP garantiordning

Hvis man derfor går og leder efter en billig men god lille familiebil, så vil en brugt Audi A1 sikkert være det bedst mulige valg, hvis man har fundet den på Audis hjemmeside for AAP biler.

Her kan man nemlig se de biler i landet, der er med i AAP ordningen, og dem kan man købe til langt under normalprisen men stadig med fuld garanti fra Audis side, så der er tale om en utrolig sikker bilhandel, der naturligvis har hjulpet Audi af med en stor del af deres lettere brugte biler.

For at kunne modtage den eftertragtede betegnelse AAP skal bilen først nøje gennemgås af Audis egne teknikere, der udskifter alle defekte, slidte og uoriginale dele med nye originaldele, således bilen reelt er ny og 100 % i orden. De omtalte biler er ofte under 2 år gamle og har kun kørt få tusinde km, så der er i virkeligheden tale om lettere tilkørte biler, der reelt er nye og sælges til en nedsat pris. Man får denne udvidede garanti fra Audis side:

  1. 2 års fuld garanti (lige som ved køb af en ny bil).
  2. Efterfulgt af en udvidet serviceaftale, der løber 2 år eller til 40.000 km kørsel.
  3. Fri autohjælp overalt i Europa.

Hvorfor købe en brugt Audi A1?

Der er stor fornuft ved at købe en ny eller lettere brugt Audi A1, da dette er Audis mindste model, men bilen kan stadig anvendes til at mange formål med plads til både en del bagage samt passagerer på både for- og bagsæde. Bilen er fremstillet i Audis høje kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed og levetid med den rette vedligeholdelse, således man kan have sikkerhed og køreglæde i mange år fremover.

Motoren i bilen er en turboladet TFSI- eller TDI-motor, der sikrer en fremragende effektivitet samt en hurtig og lydsvag acceleration. Med denne økonomiske bil opnår derfor både en lav købspris, lav brændstoføkonomi, en billig bilforsikring samt en lav ejerafgift til staten.

Bagagerummet kan ved at lægge bagsæderne ned øges fra 270 til hele 920 liter, så på den måde kan man have masser af plads til selv større ting i bilen. Ved at investere i en lettere brugt Audi A1 er man derfor sikret godt mod uforudsete udgifter på bilen, så derfor er dette et god og sikker bilhandel.

 

Send a Comment