Gode råd om leasing biler

Både private og firmaer har jo brug for hjælp og rådgivning vedrørende leasing biler. Jeg har en del erfaring i dette, men jeg må indskærpe alle, at området regelmæssigt får nye regler, så man skal altid tjekke de nyeste reguleringer, før man binder sig i en leasing kontrakt. Man bør nok starte med at konstatere, om man bør købe eller lease en bil.

Økonomisk fordele ved leasing

Men skattereglerne på området har gjort det meget attraktivt at lease biler i forhold til tidligere. Selv private kan nu med fordel lease biler, og man kan også lease en bil til både privat samt til firmakørsel. Læs mere om erhvervsleasing her. Økonomien er ofte den altafgørende faktor i disse overvejelser, og da mange firmaer har behov for et rådighedsbeløb (kassekredit) til uforudsete forretninger, så kan det oftest være klogest at ikke binde for mange penge i en bilpark, idet man så skal på lånemarkedet den dag, hvor de gode investeringer banker på døren. Desuden har man friheden til at skifte bilen til en nyere eller større model, såfremt dette behov opstår. Hvis man har købt en bil kontant, så skal man først ud og sælge denne, og der vil altid komme store tab i forbindelse med bilhandler, så disse bør man holde nede på et minimum eller undgå dem helt ved at lease. Den største fordel er normalt, at det er nemt at overskue de månedlige udgifter til leasing af en bil, samt det er fuldstændigt fradragsberettiget. Hvis man har købt en bil kontant, så findes der indviklede og langsommelige regler, som gør, at det tager flere år at afskrive en bil, og man beskattes så af eventuelt salg af en afskrevet bil. Det meget lave renteniveau har også gjort det til en meget fornuftig idé at lease en bil eller at købe den på afbetaling, men ved afbetaling har man jo stadig problemet med den langsomme afskrivning samt maner bundet til bilen, mens man ved leasing kan ændre til en anden bil efter behov.

Fordelene ved leasing biler er kort sagt følgende:

  • Bedre afskrivning skattemæssigt
  • Frihed til at skifte model
  • Undgår handelsomkostninger
  • Bedre likviditet
  • Meget nemmere at budgettere økonomien ved leasing

Få råd til de dyre leasing biler

Hvis man i mange år har drømt om en af de mest eksklusive men dyreste biler på markedet som Audi, så kan man nu kigge ind på Audi´s leasingbiler og opdage, at selv en bil til en halv million nu kan erhverves for under 5.000 kr. om måneden, så nu findes der ingen undskyldninger for at komme i en ældre og nedslidt bil, når man for et overkommeligt beløb kan komme frem med stil og repræsentere sit firma på en overbevisende måde.

 

 

Send a Comment