Derfor skal du lease en elbil

Leasing bliver mere og mere populært, og det samme gør elbiler, så hvorfor ikke kombinere disse to? Forskellige typer leasing giver utrolig mange muligheder og er økonomisk smart, mens en elbil er god for miljøet. Herunder gør vi dig klogere på, hvorfor du bør lease en elbil!

Undgå høje gebyrer og renter

Ofte finansierer man købet af en bil gennem et billån, hvilket er dyrt at sætte sig i og kan medføre store unødvendige udgifter, renter og gebyrer. Ved leasing af elbil undgår du altså disse udgifter, og du binder ikke dine penge i en bil, hvor du risikerer et værditab. Ved at lease igennem flexleasing slipper du eksempelvis for at betale det fulde registreringsbeløb, men betaler blot et mindre beløb pr. måned i perioden, hvor elbilen leases. Gennem leasingaftalen er det typisk selskabet, som står for service og vedligeholdelse, hvilket gør, at du her også kan spare penge.

Gennemsigtighed ved leasing

Leaser du en elbil, er det dermed en stor fordel, at du kan gennemskue din månedlige betaling og dine udgifter, som går til elbilen. Det kan være svært for mange at overskue sin økonomi i forbindelse med et billån, og her er leasing derimod nemt og simpelt. Husk dog, at det altid afhænger af din personlige situation og økonomi, hvorvidt leasing af en elbil er noget for dig.

Hvorfor elbil?

Er du i tvivl om, hvorvidt en elbil er noget for dig, så kan du med fordel lease bilen, da du her har muligheden for at prøve bilen af. Du kan vælge minileasing, hvor du kan lease elbilen i en kort periode, helt ned til 1 måned. Kort sagt holder der en elbil i flere og flere danske indkørsler, og du gør miljøet en stor tjeneste. Derudover er elbiler også billigere i drift end benzin- og dieselbiler, da det overordnet er det billigste at køre på strøm.

Send a Comment