Nu kan man nemt og sikkert købe en brugt Audi A6

I en lang årrække har det ofte været meden vis risiko, man købte en brugt bil, da brugte biler kan indeholde alvorlige skjulte fejl og mangler, og de dukker nogle gange kun frem efter flere ugers kørsel og ikke nødvendigvis på din testkøretur. Bilforhandlere har tidligere blevet nødt til at give en begrænset og kortvarig garanti på deres brugte biler, og mange vil derfor hellere betale lidt ekstra og få en helt ny bil med fuld garanti frem for at købe en brugt bil.

Hvis man leder efter en stor og luksuriøs bil i høj kvalitet, så kommer man ikke udenom den klassiske Audi A6, der desværre koster fra 600.000 kr. og opefter afhængigt af valg af motor og ekstraudstyr. Nu har Audi fået indført en unik garantiordning Audi Approved Plus (AAP), hvormed kunderne får fuld garanti på den brugte bil. Man kan derfor finde en brugt Audi A6 på Audis hjemmeside til en yderst rimelig pris i forhold til normalprisen, selvom AAP biler er nyere biler på højst et par år og har kørt få tusinde km.

AAP garantien

Man får helt præcist 2 års fuld garanti ved køb af en Audi mærket med AAP, og man får tillige en udvidet serviceaftale, der løber i efterfølgende 2 år, men den udløber dog allerede, når bilen runder 40.000 km i alt. Dette er trods alt en utrolig omfattende garanti, der kan få mange til at seriøst overveje en bil med AAP. Ordningen koster sjældent noget for Audi, da disse biler kan køre i årevis uden problemer med den normale vedligeholdelse, og Audis teknikere har nemlig i forvejen gennemset bilen nøje og udskiftet alle slidte og defekte dele, således bilen nu er i samme stand som en helt ny bil.

Man får i øvrigt fri Autohjælp med i aftalen også, så kort sagt vil man aldrig i de kommende år stå med uventede udgifter til reparationer og service på bilen, hvilket er meget betryggende for en bilkøber.

Fordele ved Audi A6

Der er masser af fordele ved at vælge en ny eller lettere brugt Audi A6, da der her er tale om en rummelig og luksuriøs femdørsbil i et elegant og stilrent design. Den kan både fås som sedan, som stationcar eller i en mere sportslig udgave med firehjulstræk, så derfor er den altså velegnet til både en større praktisk familiebil eller som en komfortabel firmabil. Audi A6 er en elegant drømmebil med en ergonomisk og lydsvag kabine, hvor man kan se frem til en rolig og behagelig kørsel men med disse suveræne køreegenskaber:

  • Et solidt vejgreb.
  • En høj accelerationsevne.
  • Effektive bremser.
  • En god balance i undervognen.
  • Sikkerhed i top med 5/5 stjerner i Euro NCAP’s kollisionstest.
  • En høj topfart på 250 km/t.

 

Send a Comment