Sikker bilhandel med Audi approved

Hvis man vil være helt sikker på, den nyanskaffede bil er 100 % i orden, så bør man naturligvis købe en helt ny bil, hvilket kan være en større udgift, idet man ved køb af brugte biler altid vil kunne risikere, visse dele på bilen er så nedslidte, bilen måske snart skal repareres for et større og ukendt beløb i værste fald.

Det er ærgerligt, hvis man skal hen og ofre 50.000 kr. eller mere på en ny motor, gearkasse, differentiale, fejl ved bilens elektriske system eller andre avancerede dele på bilen, hvis man få uger tidligere har købt en brugt bil for mange hundrede tusinde kr.

Imidlertid kommer bilmærket Audi nu med hjælp til interesserede bilkøbere, der vil købe brugte Audi biler, idet man i Europa har indført begrebet Audi Approved :plus (AAP), der nu kan give bilkøbere af Audi garanti som ved nysalg af biler.

 

Fordele ved :plus

AAP er et nyt internationalt koncept, der giver nye Audi købere fuld garanti mod uforudsete reparationer på bilen i hele garantiperioden, således man nu kan undgå uventede overraskelser i de kommende år.

Mange af de brugte biler til salg hos Audis autoriserede bilforhandlere har derfor et skilt med Audi approved, og prisen er en smule dyrere end tilsvarende biler uden dette skilt. Men man får virkelig meget for pengene med AAP, idet man kan se frem til en 100 % tryg fremtid med bilen, idet den er fuldstændig efterset af Audis specialuddannede mekanikere og i topklasse. Bilen er nemlig:

  • Gennemtjekket fra A-Z og fejlfri på alle områder
  • Består udelukkende af originale Audi autodele
  • Er opdateret med seneste software
  • Leveret med to års 2 års fuld garanti
  • Leveret med to års serviceaftale

Garantien løber i hele perioden, dog må den ikke have kørt mere end 40.000 km.

Hvem har glæde af Audi Approved :plus?

AAP henvender sig især til de bilkøbere, der ønsker tryghed og sikkerhed mod uventede udgifter til service og reparation i de kommende år, så derfor er dette koncept en form for mellemting mellem en leasingaftale samt et normalt bilkøb.

Man opnår sikkerheden som ved leasing, men man opnår de økonomiske fordel ved at have bilen i en længere årrække som bilejer. Man vil normalt kunne købe en lettere brugt og tilkørt bil, som stadig er i topklasse som en ny bil. Man sparer måske 20 – 30 % eller mere i forhold til bilens nypris, og man får reelt en ny bil mellem hænderne på samme attraktive vilkår som ved køb af ny bil, så man kan faktisk ikke komme tættere på en sikker bilhandel end ved dette koncept.

Billede: above_usual

 

Skriv en kommentar