Opnå fuld garanti ved køb af brugt Audi A7

Normalt får man ikke en omfattende garanti med i købet, når man investerer i en brugt bil, men nu har Audi indført et spændende koncept ved navn Audi Approved Plus (AAP). Ved at købe en af disse udvalgte biler får man en meget omfattende garanti med i handlen, hvilket giver usædvanlig høj sikkerhed i forbindelse med en bilhandel. Hvis man køber en stor luksus bil fra Audi som eksempelvis den store model A7, så får man en komfortabel luksusbil, der giver køreglæde og prestige i mange år ud i fremtiden, hvis man jævnligt giver bilen passende pleje og vedligeholdelse. AAP biler er noget billigere end nypriserne, og eksempelvis kan man finde en brugt Audi A7 på Audis hjemmeside over brugte modeller, der alle i samme stand som helt nye biler.

Fordele og ulemper ved AAP garantiordningen

Hvis man er en gambler, så bør man holde sig fra AAP biler, da disse biler er en smule dyrere end tilsvarende brugte biler, men hvis man vil have tryghed og sikkerhed, så er en AAP bilernes merpris en beskeden pris at betale for de ekstra fordele. Der er nemlig følgende fordele ved køb af en brugt bil under AAP ordningen:

 • Fuld garanti på bilen i de første 2 år
 • Derefter får man en omfattende serviceaftale på bilen i 2 år
 • Endvidere får man fri Autohjælp overalt i Europa under hele garantiperioden

Biler med AAP er i samme stand som helt nye biler, og derfor kan Audi uden problemer give fuld garanti ved salget af denne type biler, da der sjældent vil opstå uventede problemer i de kommende år, da alle slidte og måske defekte dele er erstattet af helt nye og originale bildele, således bilen er i perfekt stand men blot lettere tilkørt. Faktisk er biler med AAP normalt kun 1-2 år gamle og har kørt ganske få tusinde km i alt, så derfor er disse biler at sammenligne med helt nye biler men blot til en lavere pris og med fuld garanti.

Valg af bil

Økonomien samt behovet spiller de afgørende roller for, hvilken bil man bør vælge, og bilens størrelse og motor afgør ligeledes størrelsen af ydelserne til dels brændstof, forsikring og afgifter. Det er ofte alt for dyrt at skifte bil efter få års brug, idet man i så fald bør vælge leasing af bil, hvilket også kunne være en fornuftig løsning. Men den billigste løsning er at holde fast på samme bil igennem en længere årrække, således man ikke har unødvendige handelsomkostninger og værditab at spekulere på, og en Audi kan man have glæde af i både 10 eller 20 år med god regelmæssig vedligeholdelse. Man bør derfor sikre sig, at bilen er stor nok til alle former for familiens transportbehov, og en brugt Audi A7 kan derfor være et glimrende valg til de flestes vedkommende, og den er også velegnet som en præsentabel og komfortabel firmabil med plads til et rullende kontor. Model A7 er som de andre store Audi biler kendetegnet ved at være en stilren og sportslig bil, der forener det bedste fra Audi A6 og Audi A8. En Audi A7 kan leveres med en imponerende motor, der kan yde hele 320 hk og levere en tophastighed på 250 km/t. Den har et gennemført og elegant design med en lang front, et lavt tag samt skarpe kanter, og kabinen er luksuriøs og rummelig. Man får masser af standardudstyr med i pakken som disse:

 • Fartpilot
 • Lyssensor
 • Regnsensor
 • Dæktrykkontrol
 • Automatisk nedblændeligt bakspejl
 • Audi Sound System

Desuden kan man få dette som ekstraudstyr:

 • Natsynsassistent
 • Parkeringsassistent
 • Keramiske bremsere
 • Sænket sportsundervogn
 • Sportssæder

 

Skriv en kommentar