Køb brugte biler med fuld garanti

Audi har for nylig lanceret et smart nyt koncept, som endda gælder overalt i verden, og det drejer sig om Audi Approved :Plus (AAP), der er en garanti fra Audis side til bilkøbere, der er interesserede i at anskaffe brugte Audi biler.

Traditionelt set er bilkøbere med god grund altid skeptisk anlagte overfor brugte biler uanset bilmærket, da der jo altid findes en risiko for skjulte fejl og mangler på bilen. Nu tilbyder Audi så bilkøbere at kunne købe brugte biler på nøjagtigt samme trygge vilkår, som når man køber en ny bil. Dette er et genialt tiltag, der nemmere kan få folk til at købe lettere brugte Audier.

Dette omfatter Audi Approved :Plus

Hvis man besøger en autoriseret Audi forhandler eller går ind på Audis hjemmeside, så vil man kunne finde en del biler mærket Audi Approved Plus, som måske er lidt dyrere end tilsvarende biler.

For denne merpris får man rigtig mange fordele, da man reelt køber en helt ny bil i topklasse, der blot er lettere kørt til. Man får nemlig fuld garanti på bilen i to år, hvorefter man får en serviceaftale med i købet, som strækker sig over yderligere to år, eller indtil bilen har kørt 40.000 km. Man får derudover en garanti fra Audis side på, at bilen er 100 % gennemtjekket og i orden, og alle delene på bilen er udelukkende originale dele, så derfor kan Audi roligt garantere at klare alle udgifterne til eventuelle problemer, hvis der uventet skulle opstå fejl på bilen, idet Audi så betaler omkostninger til både reservedele og arbejdslønninger.

På den måde kan bilkøbere slappe af og stadig spare mange penge i forhold til en ny bil, da man kan købe en nyere bil på samme vilkår og garanti som en helt ny bil. Denne sikkerhed og tryghed kan mange gange være det afgørende for en bilhandel, idet man ikke altid tør risikere, at bilen efter kort tid skal have udskiftet dyre specielle reservedele såsom:

  • Motor
  • Kobling
  • Bilens elektriske system
  • Styretøj
  • Gearkasse
  • Lejer
  • Ophæng

Øvrige fordele med Audi Approved :Plus

Man er derfor altid sikret mod uventede udgifter på bilen uanset hvilken form for uheld eller skade, man pådrager sig i de kommende år, men derudover får man flere fordele som AAP kunde.

Man får nemlig Audis mobilitetsservice inkl. vejhjælp i hele Europa, således man ved motorstop får en tekniker ud på stedet, hvor vedkommende vil forsøge at få bilens fejl udbedret, så man straks kan komme videre på turen. Såfremt der bliver behov for at komme på et værksted, så bliver bilen bugseret til nærmeste større værksted, hvor man får udskiftet bilens defekte dele, og hvis dette tager flere dage, så får man en gratis lånebil, så man alligevel kan komme videre på turen.

Alt i alt har Audi med dette koncept givet sine kunder en mulighed for at købe en næsten ny bil til lavere pris men med fuld service og sikkerhed.